Permakulturne počitnice za otroke

Približajte naravo svojim otrokim, da bo postala njihova zaveznica in bo gozd njihov prijatelj ter pripeljite svoje male korenjake na naše Permakulturne počitnice za otroke na domačijo Pr’Nebavec.

8 dni zabave, učenja praktičnih znanj, druženja s sovrstniki in spanja na seniku. Kaj je lepšega, kakor zbuditi se zgodaj zjutraj in bos steči po rosni travi v nov dan.

Svež poletni zrak bo razblinil vse skrbi in težave, saj ne bo časa za melanholijo in dolgčas. Prebudili bomo vsako celico v telesu in ji vdihnili življenje saj permakultura ni le vrtnarska praksa, ampak način življenja in odnos do okolja. Vsakodnevni opravki na domačiji bodo otrokom krepili telo in duha, da bodo domov prišli z rdečico na licih in prebujenim telesom.

Seveda brez sloge med nami, ne moremo doseči veliko, zato se bodo na počitnicah učili tudi komunikacijskih veščin, odgovornosti, sprejemanja, povezanosti in pripadnosti ter spoštovanja. Med igro ali med delom bodo krepili svoje socialne veščine, ne bo pa manjkalo niti priložnosti za kreativnost. Letošnje počitnice bodo vašim otrokom vsekakor ostale v lepem spominu!

Zaradi velikega povpraševanja letos razpisujemo dva termina:

1) 4.7.-12.7.2014
2) 12.7-20.7.2014

Prijave sprejemamo na lajolaki@gmail.com.

Za podrobnejše informacije se lahko obrnete na e-mail, naveden zgoraj ali telefonsko številko: 040 220 554 (Laki).

Vse dobro,
Nebavčani.

Dodaj odgovor