Naravni izdelki volkcev domačije

“Narava je moj dom in v njej odkrivam zdravilne sile, ki jih shranjuje za nas v zeliščih. V vsakem njenem kotičku se skrivajo zakladi, velikokrat nevidni in pozabljeni, ki jih najdem, ko se potopim v njeno tišino in jo poslušam z odprtim srcem. Vsak letni čas me kliče drugače in mi pred oči ter v roke pripelje svoje najljubše rastline.

Spoznavanje zdravilnih lastnosti zelišč mi pomeni obujanje starega in ohranjanje novega. Prebiranje receptov in navodil, ki so jih zapisali rodovi pred nami, se pretaka v žive ljudi, ki vstopajo v moje življenje in dopolnjujejo moje znanje in izkušnje. Vse skupaj se srečuje, ko nabiram rastline za čajne mešanice in ko pripravljam različna mazila ter kreme.

Narava mi na vsakem koraku kaže svoje bujno izobilje. Skrbi zame in me neguje. Živim v njenem naročju in kar deli z mano bi rada podelila z vami.

Prija Barbara, soustvarjalka Domačije Pr’Nebavec

Na Domačiji Pr’Nebavec imamo še vedno zalogo zeliščnih čajev iz skrbo nabranih zdravilnih zelišč iz ekološke pridelave ter zdravilna mazila.

Poskusite mešanice čajev prijetnega okusa: sončen vzhod (za vsakdan), zimski čaj (krepi odportnost), svež dih (pomaga ob prehladih), ženski čaj (pomaga pri ženskih težavah), za lahko noč (ki vas popelje v prijeten spanec), prečiščevalni in revmatik ter druge.

Ter različna mazila iz ognjiča, arnike, šentjanževke, gabeza, materine dušice, trpotca, smrekove smole ter eteričnih olj sivke in cedre.

Vrednost čajev je 5 EUR na 50 g ali po dogovoru.  Ter 100 ml mazila samo 9 EUR ali po dogovoru. Možne so tudi blagovne ali drugačne izmenjave.

Več o izdelkih:

http://tinyurl.com/katalog-izdelkov

Dodaj odgovor